Házirend

 1.  A szálláshely az érkezés napján 12 és 14 óra között foglalható el, a távozás napján reggel 9 óráig áll rendelkezésre.
 2. A kulcs átvételéig a fennmaradó szállásdíjat és az idegenforgalmi adó összegét ki kell egyenlíteni, helyben csak készpénzes fizetés lehetséges.
 3. A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adni a szállásadó részére.  Ennek időpontjáról előre tájékoztassa a szállásadót!
 4. A lefoglalt időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza. OTP szép kártyáról utal összeget nem áll módunkban készpénzben visszaadni
 5. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek.
 6. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek.
 7. Az ingatlan területén kizárólag a fizető vendégek tartózkodhatnak.
 8. Háziállatot, kisállatot tilos az apartmanba bevinni.
 9. Az apartmanban, szobában lévő berendezést csak a tulajdonos, szállásadó előzetes hozzájárulásával lehet átrendezni.
 10. Az átadott kulcsok esetleges elveszése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
 11. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.
 12. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak. 
 13. Amennyiben a    tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót.
 14. A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget.
 15. Minden vendégeknek tekintettel kell lenni a többi vendég nyugalmára, különösen a reggeli és    esti, illetve éjszakai órákra vonatkozó csendrendet illetően.
 16. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költséget, az ágyneműt huzattal, valamint a végső takarítást a mosogatás kivételével. Az idegenforgalmi adó külön fizetendő.
 17. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor az apartmanban ne hagyjanak szemetet, mosatlan edényt.
 18. Az apartmanban dohányozni tilos! Dohányzás csak az udvaron a kijelölt helyen történhet!
 19. Apartmanonként egy parkolóhely vehető igénybe az udvarban, idegen autó nem állhat be.

  Kellemes pihenést és tartalmas időtöltést kívánunk.